Baren  Humor  FAQ  Bibliotek  Stamgjester  IRL  Turer  Linker 

nammer InRealLife

Åssen ser disse nam'erne egentlig ut?

Sitter de bare foran pc'ene sine og slenger utav seg dikt og forbannet løgn?
Er de like svære i kjeften IRL?
Gjemmer de seg bak digre skjermer og tør ikke møte noen i det virkelige liv?
Tør de å vise sine sanne ansikter?

Hvor og hvordan finner du oss?

Det finnes IRL møtesteder for n.a.m. For folk i østlandsområdet er det Tyrigrava Kro, et stykke ut på Gamle Mossevei, utenfor Oslo. Her kan du møte nam'ere og DoD'ere en-masse hver onsdag kveld. Møter du i tillegg opp på KJ (også kjent som Karl Johans gate) i Oslo sentrum er sjansen stor for at du treffer minst en nam'er der! (De liker nemlig å posere)

I "Rain City", også kjent som Trondheim, er nam'erne ofte å finne på Burgersjappa Sesam ved Samfundet på torsdag kveld. Følg med på n.a.m. for nøyaktig tidsangivelse.

Hvordan du finner nam'erne i vrimmelen? Spør om en kardangdrevet sykkel kan gå opp på bakhjulet. Er svaret nei, snakker du men en nam'er.

Nammerne er også engasjerte mennesker

Det kan du lese om her, hvor vi har lagt ut noen bilder + Ivans pressemelding som ble lest opp og sendt på NRK (i hvert fall noe av den) i forbindelse med DAMN - Den Almindelige Motorsyklist i Norge. Denne aksjonen oppstod helt spontant på n.a.m, etter at en bombe ble sprengt i Drammen i Juni 1997, hvor ett uskyldig offer mistet livet, og flere hundre ble rammet av skadevirkninger. Demonstrasjonen fikk god pressedekning, og kortesjen fra Tyrigrava til Youngstorget hadde politiets motorsykkelpatrulje som leder og baktropp.

Og ellers....

Magnus og Karine samler sammen kart og kjøreruter for motorsyklister - n.a.m.-kartet. Her kan du planlegge, drømme, eller til og med komme med egne bidrag! Send mail til Karine eller Magnus

Du kan også lese om Svin'97 og Sel'98

 Baren  Humor  FAQ  Bibliotek  Stamgjester  IRL  Turer  Linker 
Oppdatert 26. juni 2002 av Webmaster