Baren  Humor  FAQ  Bibliotek  Stamgjester  IRL  Turer  Linker 

Takk & Farvel....

21.09.98
Takk for et hyggelig selskap. Selkjøttet var sikkert godt det ;-). Grethe skal ha en ekstra takk for salaten, og alt annet som folk spiste. Jeg kom tilbake til hytta med b*l og tilhenger på ettermiddagen. Der var fire store søppelsekker fulle med tomme flasker. Motorsyklister er noe tørstige mennesker, eller var trikin^H^H^H^H^H^Hselkjøttet ekstra godt saltet? Jeg håper at alle kom seg trygt hjem, at ingen mistet lappen og at sykkelen står der hvor den skal stå.

De finske jentene sto opp idag kl 0500 (!) og startet i rettning Stockholm. De hadde fått med seg mange nye opplevelser. Ikke minst den lille kjøreturen KAS og jeg hadde med jentene sittende bakpå: Meheia - Kongsberg - Meheia - Notodden - Meheia, ca 20 minutter og 6 mil. Men hva gjør man ikke for gode venner. Båten deres går kl 2020, jeg pleier å starte midt på dagen, sånn ca 1200, men av en eller annen orsak ville jentene ha over seks timer mere tid. Kanskje skal de ha en shoppingrunde i Stockholm?

22.09.98
Jeg fikk akkurat en tlf fra Finland. Alt er bra der. De ankom Helsinki noen minutter siden. Sweet Sixteen har nå fått Norges-dilla, og planlegger å tilbringe alle sine ferier i Norge. Gud vet hvorfor ;-).

Liten historie fra de kantene: veninnen til Sweet Sixteens's bror (19) mistet lappen sin på lørdag. 180km/t i en radar kontroll på en CBR600. Neste dag kjørte broren, med veninnen bakpå. Nytt kontroll, men broren kom seg unna. "De fikk ikke tak på'n". Han konkurrerer i enduro, men neppe på en CBR600. Også lurer jeg på hvorfor har jeg fått en følelse av å være en konkurrent til Telenors opplysningssenter. Telefonnummere dit og telefonnummere hit...jeg som aldri husker hverken http-adresse til doders tlf-liste eller username/passord.

Esa

Christer's hjemtur

Subject: S^HVel hjemme igjen!
Hei, og hjertelig takk for sist. Følte jeg måtte prøve noe nytt på tilbakeveien, jeg hadde jo fått så mange gode turforslag. Så turen bar over Notodden, Bø, SELjord(et *must* på denne turen), Brunkeberg, Vrådal, Åmli, Tvedestrand, Arendal. Det ble nok en 4-5 mil mere enn E18-alternativet, men *du verden* så mye mere spennende veier! Litt synd at jeg var så sein (måtte innom en kompis i KBG først). Så, det siste jeg så av sola var ved Seljordvannet.

Så mista jeg baklyset (hersens b*ltemaskit). Lenger nede ble tåka tjukk, var redd Den Store Draugen skulle komme fram. Måtte stoppe og tørke visiret. Da gikk sikringa, og jeg så nesten ingenting. Overdrivelse, jeg så *ingenting*. Og jeg er glad det skjedde da jeg sto stille, og ikke var midt i en sving! Vell, vell. Dårlig isolering funnet og teipet samt sikring byttet på 5 strake minutter. *phuhhh*

Dyr i veibanen var det også. Jeg så nærmest en stiplet linje med lysprikker som strakk seg over veien. Vanvittig snodig! Bremset ned, og så at det var en hel bøling med nervøse små kattunger som krysset veien. Nusselige dyr, håper alle kom seg vel over. Kommer definitivt til å prøve flere alternative ruter når jeg skal oppover senere. Igjen, hjertelig takk for laget!

/Christer

Tilbake til Sel'98 - Tilbake til namIRL

 Baren  Humor  FAQ  Bibliotek  Stamgjester  IRL  Turer  Linker 
Oppdatert 26. juni 2002 av Webmaster